Pages

12. juuli 2018

loodusmaagia - loond° Professional


Kes mind tunnevad, kas või natukenegi, teavad seda, et ma armastan looduskosmeetikat! Egas siis ilmaasjata hiljaaegu looduskosmeetika kaupluse juhatajaks hakanud (nii muuseas jagan uudiseid)! Olen endale südameasjaks võtnud kõikide uute (eriti eestimaiste) toodete katsetamise ning täna jõuab blogisse loond°.

loond° muda ehk siis näomask sisaldab Värskas kaevandatud järvemuda. Ravimuda ehk peloid on veest ning pihustunud mineraal- ja orgaanilistest ainetest koosnev ühtlane plastiline mass, mis on ladestunud veekogude põhjas. Mudal on hulgi häid omadusi ning omal nahal olen kogenud, et muda sobib mulle rohkem kui näiteks populaarne turvas. Muda elavdab naha vereringet, uuendab naharakke, eemaldab kahjulikke jääkaineid. 
loond° ürgvee toonik tasakaalustab ja ergutab naha loomuliku uuenemist. Vesi pärineb Värska maapõuest üle poole kilomeetri sügavusest Gdovi veehorisondist, kus ta miljonite aastate jooksul on omandanud kõrge mineraalainete sisalduse. 

Kõige parem nipp, mida peaaegu iga tööpäev ka klientidele soovitan, on agar näovee kasutamine, just maski tegemise ajal. Paljud panevad maski ilusasti näole, jätavad selle sinna 20 minutiks ning hiljem kraabivad selle maha (sest mask on kuivanud). Tagajärjeks ärritunud, punane nahk. Siin tulebki mängu vesi ning loond° tooted sobivad (ilmselgelt) omavahel ideaalselt kokku! Minu teine lemmik viis näovett kasutada, on seda päeval kotis kaasas kanda ning tööpäeva vältel ennast mõnuga pihustada! Ei riku see meiki, vaid värskendab seda ning tekitab näole jälle mõnusalt värske olemise ja välimuse. 

Nagu ikka, tuleb maske kasutada regulaarselt, nädalas 1-2x, et mõju ka nähtav oleks. Jällegi tuleb meelde rohkelt hetki, kui kliendid on rääkinud, et kasutasid maski ühe korra ja näonahk ei läinudki ideaalseks?! Ega see nii kiiresti käi jah, samas - mis toimiks nii kähku? Eriti  rääkides looduskosmeetikast. 
Seega, võtke endale nädalas mitu õhtut, kus iluprotseduurid on kohustuslikud. Tegelikult ei kulu sellele üldse kaua aega, mask näkku - 7-10 (minu isiklik soovitus) minutit - pehme sooja svammiga maha - õhtuseerum näkku - õilist und nautima!

PS: sain ka sooduskoodi "storytelling", millega saab mu lemmik kahelt tootelt 15% soodustust(ehk siis see mõnus mask ja näovesi)! Seega külastage www.loond.eu ja mõnusat shoppamist! Kood kehtib kuni 31.07

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar